Arnaud Massart
Vennoot
Telefoon
Talen
Frans
Nederlands
Engels

Arnaud Massart

Arnaud Massart heeft zijn diploma rechten behaald aan de UCL (1997). Hij is eveneens houder van een diploma gespecialiseerde studies (DES) in Maritiem- en luchtvaartrecht aan de ULB (1998). Hij is ingeschreven als advocaat aan de balie te Brussel sedert 1998 en aan de balie van Waals Brabant sedert 2012.

Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben in het departement transport- en verzekeringsrecht binnen het kantoor LIEDEKERKE, heef hij in 2008 het kantoor CAIRN LEGAL als vennoot vervoegt.

In 2019 treedt hij toe als vennoot bij Athena Law & Strategy, waar hij verantwoordelijk is voor het kantoor te Waterloo.

Arnaud adviseert verschillende luchtvaartmaatschappijen en actoren actief inzake luchtvaarttransport. Hij staat hen bij zowel voor hun dagelijkse juridische activiteiten, als in juridische procedures. Hij heeft eveneens een grote ervaring inzake dossiers met betrekking tot luchtvaartongevallen en de vergoeding van slachtoffers, zowel in België als in het buitenland.

Zijn praktijk strekt zich eveneens uit tot toerismeluchtvaart, en transport over zee, kanalen, wegen en spoor.

Naast het luchtvaartrecht en het transportrecht, is Arnaud eveneens gespecialiseerd in verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Hij behandelt talrijke dossiers inzake schadevergoeding van ongevallen, en komt eveneens tussen in contractuele geschillen tussen verzekeringsmaatschappijen en hun verzekerden. Daarnaast behandelt hij ook regelmatig dossiers inzake beroepsaansprakelijkheid.

Door zijn praktijk treedt hij op zowel voor de burgerlijke als strafrechtbanken in België en in Frankrijk.

Hij behandelt dossiers in het Frans, Nederlands en Engels.