Johannes Seel
Advocaat
Telefoon
Talen
Duits
Frans
Engels
Nederlands

Johannes Seel

Johannes SEEL is afkomstig uit de Duitstalige Gemeenschap van België. Hij voltooide zijn rechtenopleiding aan de Rechtsfaculteit van Namen (2010) en Luik (2013). Hij heeft tevens een postgraduaat in vastgoedkunde aan de KU Leuven (2019). Hij is ingeschreven aan de balie van Eupen in 2013 en heeft zijn tweede kantoor geopend in Brussel in 2019.

In het kader van Athena Law & Strategy, ondersteunt Johannes de Duitstalige cliënten die actief zijn in België evenals Belgische ondernemingen die actief zijn in Duitstalige landen. Zijn voorkeurmateries zijn het vastgoedrecht en het ondernemingsrecht. 

Hij staat als advocaat de cliënten bij in het kader van gerechtelijke procedures en bij onderhandelingen maar tevens als intern jurist bij ondernemingen die tijdelijk hun team wensen te versterken.

Hij beoefent regelmatig methodes van alternatieve geschillenbeslechting, is ingeschreven op de lijst van collaboratieve advocaten sinds 2016, erkend als bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken in 2017 en lokale ombudsman van de Orde van Franstalige en Duitstalige advocaten sinds 2018.

Zijn moedertaal is Duits. Hij werkt tevens regelmatig in het Frans, het Engels en het Nederlands.